Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Unbyns IF 15 5 0 10 15
2 Sävast AIF 2 2 0 0 6
3 Vitå BK 2 2 0 0 6
4 Vittjärvs IK 2 2 0 0 6
5 LSK 2 2 2 0 0 6
6 BAIK 2 2 1 0 1 3
7 Gammelstads IF 2 1 0 1 3
8 IFK Luleå 3 1 0 0 1 0
9 Boden United / Heden 2 0 0 2 0

Match

Boden United / Heden

1 - 3
Olympia, Heden (Boden)
30 juli 2018
19:30

Unbyns IF

Referat

Referat: Boden United / Heden - Unbyns IF

Dags för omstart på säsongen och bortamatch mot Boden United på Olympia i Heden. Soligt, varmt och en fin plan mötte oss där.
Vi startar med Mackan i mål, Freddan, Werme, Blurk och Stefan i backlinjen. På mitten John, Simon och Martin framför. Kris på vänster, Majne på höger och Adde längst fram. Avbytare: Jimmy, Robbs, Humlan och Johnny.

Vi börjar bra och dominerar händelserna. Fint kombinationsspel och bra bollar ut på kanterna. Vi skapar chanser. Deras anfall hamnar i offside hela tiden - bra koordinerat av backlinjen!
Vi tar ledningen efter att Kris spelar in bollen och Adde kan vinna närkamp i boxen så Martin kommer åt att sätta dit den. Vi skapar nu rätt många chanser. Adde har en boll inne, men den döms bort. Kris har flera nickar på bra inspel av Majne eller Stefan. Men vi får inte in bollen.
Dom får en av sina spelare utvisad efter att ha dragit omkull Adde i tröjan i friläge. Sista kvarten tappar vi farten (orken?) och dom kan skapa några chanser. Speciellt en boll som rullar längs mållinjen.

I andra får vi Simon utvisad som vi tycker mycket billigt när han får sitt andra gula kort. Dom får straff som Marcus tar (allt enligt Marcus). Men domaren dömer att bollen är över linjen och kvitterat. Nu har vi lite blykeps och det känns som att vi förlorar matchen. Men gänget repar mod och börjar komma till lite anfall. Vi får en frispark några meter utanför straffområdet. Martin kan mycket elegant knorra in sitt andra för kvällen i burgaveln. Nu blir det mycket kämpa och vi stuvar om lite, med Martin på topp. Han får några löpningar som sånär ger resultat. Med 15 kvar så kommer Stefan runt på kanten i en av flera bra löpningar. I precis rätt läge spelar Stefan in bollen på ytan bakom deras backlinje där Martin kan komma och stöta in bollen för sitt tredje för kvällen. Nu står vi distansen ut och dom har faktiskt inte mycket chanser alls i andra halvlek. Återigen stabilt av backlinjen.

Kul att se Freddan i debut för de gul/svarta. Övriga i backlinjen och Marcus prickfria. Blurk och Werme starka i brytspelet, Stefan flera raider längs kanten. Mittfältet bra, speciellt i början. Sen blir det mer kämpaspel, vilket vi gör mycket bra. Martin skall naturligtvis ha all cred för tre mål. Det stora glädjeämnet är att vi visar stark moral under den avgörande fasen av matchen, då det står och väger
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Stefan Johansson 1 0 1 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
John Strandberg 1 0 0 0 0 0
Johnny Strand 1 0 0 0 0 0
Martin Ajnefelt 1 0 0 0 0 0
Simon Boqvist 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

sön 1 jul 2018, 19:00 Unbyns IF - Boden United / Heden 4 - 3